Hvordan deaktivere Gmail-innboksvarsler?

Er du noen som trenger å sende meldinger og nå ut til flere personer regelmessig for en rekke formål? Hvis svaret er ja, er Gmail et av de beste programmene du kan laste ned på systemet. Det er en slags sosial nettverksplattform som ble opprettet av et multinasjonalt selskap kalt Google for å gjøre det enkelt for brukerne å få de beste fordelene.

Du kan bruke tjenestene til å sende e-poster, logge på andre applikasjoner, kalendere dine arrangementer, annonsere for merkevaren din, holde oversikt over kommende arrangementer osv., uten problemer. Som et resultat bør du huske på å vite mer om hvordan dette programmet kan gjøre ting enklere for deg med veiledning fra Gmail støtte teamet så snart som mulig.

En av de beste delene av å velge denne plattformen er at den har et betydelig brukervennlig og pålitelig grensesnitt som du vil kunne tilpasse deretter. Alle disse elementene vil gjøre deg i stand til å oppnå de mest relevante resultatene.

Er dette en av de første gangene du har prøvd å finne ut hvordan du laster ned og konfigurerer de mange verktøyene som tilbys av et superpopulært e-postprogram som Gmail på datamaskinen, bærbar PC eller smarttelefon? Hvis svaret er ja, er du kanskje ikke sikker på hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne.

Men er det en god nok grunn for deg til å gi opp? Nei. Det er fordi Gmail tekniske støtte team kan veilede deg avhengig av hva det er praktisk for deg. Alt du trenger å gjøre er å ringe, sende tekstmeldinger, e-post eller live chat med dem når du har tid.

Bortsett fra det er det noen få trinn du kan bruke for å deaktivere Gmail-innboksvarsler. De er:

  1. Det første du må gjøre er å åpne Gmail programvaren på smarttelefonen eller den bærbare datamaskinen
  2. Når hovedvinduet åpnes, trykker du på tre-linjen øverst til høyre på skjermen, og velger deretter Innstillinger
  3. Trykk på e-postadressen din fra neste side som åpnes
  4. Åpne vinduet Innboksvarsler fra den nye listen over alternativer du har fått
  5. Slå av funksjonen på riktig måte og lagre endringene

Ring Gmail Støtte Norge nummeret hvis du ikke fullfører noen av trinnene ovenfor.

Relatert Søk - Hvordan endre Gmail-varslingslyden

Popular posts from this blog

Hvordan deaktivere Gmail Smart Reply?

Hvordan deaktivere Gmail-påloggingsvarsler?

Slik løser du problemet "Denne meldingen virker farlig" i Gmail